Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 29-Apr-2009 02:13
slogan contest


kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai contest ini boleh la baca segala syarat2 nya dan wat le satu entry di blog anda masing2 untuk mempromotekan contest ini kepada kengkawan yang lain....dan tinggalkan jejak anda di ruang komen yang menyatakan bahawa anda sudah rasminya mempromote contest ini di blog anda...dan saya akan menjelajah ke blog anda masing-masing.....jgn lupe letakkan banner di atas di blog anda masing-masing.

1) sila promote contest ini di blog anda semua dengan membuat satu entry khas mengenai
contest ini...dan link kan sekali dengan ‘ highlight ’ kan
tuan empunya blog IAITU
http://narizan.blogspot.com dan http://lookmyeyes.wordpress.com
2) dah promote blog ini, tinggalkan jejak anda dan kasik le komen supaya saya
tau siapa yg dah mempromote kan blog saya!!!
3) sila lah lengkapkan slogan di bawah ini dengan kretip
..dengan tidak melebihi 20 patah perkataan....( lebih pon xpe....xde had nyer...)

BLOG INI ADALAH..........................................................................
....................................................................................................
....................................................................................................

4) Penyertaan ini hanya layak kepada smue peserta yang mempunyai blogspot/fotopages/
wordpress/ dsbg nya....jika didapati peserta tidak mempromote contest ini di blog
masing-masing,penyertaan akan dibatalkan.
5) Undian berdasarkan juri professional iaitu si cilik aqil akan membuat cabutan...
- cabutan peserta yang ke-50 akan memenangi hadiah tersebut.Hanya satu hadiah sahaja!!!
so sesiapa yang bertuah dia akan berpeluang memenanginya!!!!
6) tarikh tutup penyertaan adalah pada Jumaat15 May 2009 tepat jam 12.00 tgh.
Segala penyertaan yang dihantar selepas dari tarikh dan masa tersebut tidak akan dilayan.
7) Pengumuman pemenang akan diumumkan pada hari SELASA ( 19 May 2009 ).
8) Penyertaan hanya terbuka kepada yang bermastautin di lembah klang sahaja....
jika peserta dari luar kawasan yang berminat pun apa salah nya....dengan syarat setuju dengan
term & condition yang telah ditetapkan.

* note tambahan:
1) dengan ini aku meringankan syarat2 contest iaitu...korang buat le slogan tu berapa patah perkataan boley....xde la korang tersekat nak memikirkan slogan tu kan? amcam? setuju? orait.....
2) kalau penyertaan byk...kemungkinan besar aku akan menambah 2 lagiks adiah....mmg best!!!so cpt2 le kasik contest ini hangat dan mendapat sambutan yg menggalakkan!!!:)
3) Disebabkan kemungkinan penambahan hadiah, so peserta yg di luar kawasan lembah klang juga digalakkan menyertai contest ini..
4)Setiap peserta juga hendaklah masukkan link blog ini sebagai followers...dan masukkan juga dlm link list korang smue eks....

so apa tunggu lagiks? mula kan lah dari sekarang!!!!!selamat berjaya ok!!

keterangan lanjut klik di http://narizan.blogspot.com(sini)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016